Mengangkat sel kulit mati dengan Alpha-H Liquid Gold (Review)

Hi, Beau..

How's your February been doing so far? I am really busy with work and school i juggled with a tiny time to sneak in and write to you guys! Okay, today's post i'm going to talk about skincare. 

In my tight schedule, i tend to pick the most efficient yet effective skincare on a daily basis. It was not until the early of February when i was introduced with this Alpha- H Liquid Gold.



Alpha-H is Australia's leading professional salon treatment brand, Alpha-H pioneered the use of fruit acids in skincare over 20 years ago. Their cosmeceutical formulas are endorsed by a global following of clinicians, make-up artists and beauty writers and are relied upon by thousands of therapists worldwide for their fast and visible results on signs of ageing, sun damage, sensitivity and acne

Alpha-H merupakan brand yang cukup terkenal di Australia dengan produk skincare nya. Salah satu produk yang jadi fenomena dan cukup banyak di rave di internet adalah si Liquid Gold ini. Hmmm...let's take a look!


Warna botolnya unik ya semacam warna olive-khaki , which i love. Botolnya pun enak dipegang. Lembut gimana gitu. Hahaha. Botol nya memiliki tutup model cap. Setelah cap botol nya dibuka, ada flip top lagi di dalamnya jadi cukup aman di bawa traveling. Isi cairan Alpha-H Liquid Gold ini adalah 100ml




ALpha-H Liquid Gold adalah semacam silky serum dengan tekstur cair yang mudah diserap oleh kulit. Alpha-H Liquid Gold mengklaim dapat menghilangkan permasalahan kerut, pigmentasi, mengecilkan pori dan kerusakan matahari dan bersifat mencerahkan kulit kita. Tapi menurut personal opinion aku, ini lebih mirip ke arah acid toner dibandingkan serum.

Kalau kamu baca di kemasan bagian depan tertulis Glycolic Acid. Sounds very serious right? Hehe. Basically, Glycolic Acid adalah "chemical exfoliant" yang bisa membantu kita untuk menghilangkan lapisan kulit mati di wajah. Kalau yang biasanya kita gunakan adalah "physical exfoliant" yang berbentuk scrub beads, nah, chemical exfoliant membantu "dissolving" dan mengangkat sel kulit mati dengan lembut tanpa perlu adanya rasa sakit. Kalau kamu ngga suka scrubbing, you probably should considering this one.





Selain Glycolic Acid, produk ini juga mengandung Silk Protein & Licorice. Lebih lengkapnya bisa dilihat disini:

Ingredients: Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Hydrolysed Silk, Glycolic Acid, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Glycyrrhiza Glabra Extract. 




Low key, i really wished that the liquid truly is in gold color, tapi ternyata cairannya berwarna transparan hihihi. 

Cara pakainya adalah kamu tuangkan ke kapas kemudian usapkan ke wajah dan leher seperti menggunakan toner pada umumnya. Penggunaannya cukup pada saat malam hari sajaSimple dan sangat mudah. Di kapas, kamu bisa lihat sel kulit mati yang terangkat and prepared to be amazed with the result. 

Pemakaiannya disarankan tidak setiap hari ya. Aku menggunakan Alpha-H Liquid Gold ini kira-kira seminggu 3x sesuai jadwal untuk melakukan ekfoliasi. 

Pada saat menggunakan Liquid Gold ini, aku tidak menggunakan moisturizer ataupun serum lain, supaya kinerja Liquid Gold nya lebih efektif. Di hari lain ketika aku tidak menggunakan Liquid Gold ini, aku menggunakan serum favorit ku seperti biasanya.





Produk ini cocok banget untuk aku yang cukup sibuk. Karena dengan menggunakan Alpha-H Liquid Gold ini kamu bisa menghemat waktu (banget) dan ketika bangun pagi kamu bisa mendapatkan kulit yang kencang, glowing, pori mengecil dan cerah. Pretty much like getting a facial treatment while you're sleeping. Bye bye dull skin! 


I know it's a bit too early to say that this is a must have item, i'll keep you updated. Bu so far, i honestly loving it!



Where to buy? 


check instagram account

  @benscrub 


have you tried this one or a similar product?
Share your thoughts on the comment bar below!








Have a nice day,


XOXO







4 comments:

Labels

Review (66) Product (42) endorsement (33) Beauty (31) Sponsored (30) Article (29) Favorite (28) favorite item (27) Natural (26) Sociolla (22) makeup (16) Product review (15) Skincare (15) Sociolla Blogger Network (15) Event (14) Eye Makeup (14) Tutorial (13) Tutorials (11) Tips (10) Affiliate (9) Beauty Blogger (9) Local (9) Skin (9) Blogger (8) travel (8) Fashion (7) Foundation (7) Korean (7) clozette (7) eyeshadow (7) local brand (7) Cleanser (6) Event Report (6) Fragrance (6) Korean Skincare (6) Lips (6) Sociolla Bloggers (6) drug store (5) Base Makeup (4) Drugstore (4) Facial (4) Hair (4) Health (4) Indonesia (4) Indonesian Beauty Blogger (4) Jakarta (4) Lipstick (4) Online Shopping (4) Serum (4) Travel Blogger (4) Travel Diary (4) beauty clinic (4) facial treatment (4) jakarta go (4) photo facial treatment (4) Ad (3) Beauty Redemption (3) Blogger Ceria (3) Blush On (3) ELF (3) Eye (3) Eyeliner (3) Face (3) Fresh (3) High End (3) Indonesian Vlogger (3) Lifestyle (3) Loreal (3) Moisturizer (3) Powder (3) Red Lips (3) Report (3) Sephora (3) Skin Treatment (3) Smokey Eyes (3) Sociovit (3) Toyota (3) Treatment (3) Vlog (3) Zalora (3) beach (3) cleansing (3) cushion (3) endorsed (3) giveaway (3) maybelline (3) micellar water (3) nature (3) Anti-Aging (2) Asian Brand (2) Avene (2) Beauty Vlogger (2) Beautylosophy (2) Benefit (2) Bloggerbabes (2) Car (2) Central Park (2) Clinic (2) Coffee (2) Collagen (2) Contour (2) Copia (2) Disney (2) Egyptian Magic Cream (2) Emergency (2) Emina (2) Eyebrow (2) Garnier (2) Infallible (2) Inspired by (2) L'Oreal Infallible (2) Laser (2) Lashes (2) Makeup Challange (2) NYX (2) Night (2) Night time Skincare (2) Palette (2) Parfume (2) Roses (2) Secret Key (2) Sensitive skin (2) Shampoo (2) Stila (2) Talk (2) The Clinic ID (2) Trend Alert (2) Trip (2) Video (2) Vitamin C (2) bali (2) e-commerce (2) eau de toilette (2) eyelashes (2) fashionweek (2) healthy (2) liquid lipstick (2) lotion (2) martha tilaar (2) network (2) online patform (2) poreless (2) social media (2) story (2) trends (2) wardah (2) workshop (2) zara (2) 2014 (1) 2016 (1) 60s (1) 90s Inspired Makeup (1) Alice (1) Alpha-H (1) Althea (1) Anti-dullness (1) April Skin (1) Ariel Impulse (1) Art (1) Backpacker Indonesia (1) Bath (1) Beauty Talk (1) Ben Nye (1) Biokos (1) Blog (1) Blogger. Eau thermal (1) Body (1) Body Mist (1) Brazilian Wax (1) Brightening (1) Brushes (1) Bulumata (1) Caring by Biokos (1) Castle (1) Cat eye (1) Celebrity (1) Cetaphil (1) Chanel (1) Charm (1) Clarins (1) Clinique (1) Clothing (1) Clozette Indonesia (1) Coffee Scrub (1) Collaboration (1) Colored Smokey Eye (1) Conditioner (1) Conversation (1) DDcream (1) Decluttering (1) Diva (1) Diva Beauty Drink (1) Dogs (1) Doll Look (1) Dove (1) Dry Hair (1) Dry skin (1) ELizabeth Arden (1) Endorsment (1) Esqa (1) Essence (1) Evete (1) Evete Naturals (1) Evian (1) Exfoliation (1) Eye cream (1) EyeMakeup (1) Eyeshadow Palette (1) Face Scrub (1) Facial Wash (1) Fake Lashes (1) Flirty (1) Fun Bike (1) Game of Thrones (1) Get Ready With Me (1) Gossip Girl (1) Gray (1) Green Coffe (1) Guerisson (1) Guy (1) HD (1) Hair Oil (1) Hair Tonic (1) Herbalife (1) High Definition (1) High Heels (1) Highlighter (1) Home made (1) How I Met Your Mother (1) Icon (1) Indonesian Female Bloggers (1) Innocent (1) Ionessence (1) Ipanema (1) Jalan jalan (1) Kabuki Brush (1) Kepulauan Seribu (1) Khaki (1) Kose (1) Kosecosmeportid (1) L'Occitane (1) L'Oreal (1) LA Colors (1) La Rose Rouge (1) Laneige (1) Laneige Sleeping Pack (1) Laser & Light (1) Launch (1) Liquid Gold (1) Luna Habit (1) Luxola (1) Luxola Indonesia (1) Makeup Box (1) Makeup Brush (1) Makeup Remover (1) Mangrove forest (1) Marc Jacobs (1) Mascara (1) Maybelline color sensational (1) Men (1) Menstruation (1) Movie (1) Museum (1) NYX I Dream of Antigua (1) Neutral (1) Number 61 (1) Nusa Dua (1) Nutrisi kulit (1) OOTD (1) OST C 21.5 (1) OST serum (1) Ombre Eye Makeup (1) Oxygeneo (1) Pahawang Islang (1) Pamper (1) Pantai (1) Physiogel (1) Priceza (1) Procollagen (1) Pulau Bali (1) Pulau Macan (1) Pulau Macan kecil (1) Pulau Pahawang (1) Purple (1) RTSY (1) Real Techniques (1) Red Serum (1) Rosehip seed oil (1) Roses et Reines (1) Rosy Dewy Makeup (1) Secret Kiss (1) Sephora Indonesia (1) Sephora Sunset Desert Eyeshadow and Blush Palette Review (1) Serum Pencerah (1) Setting Spray (1) Sexy (1) Shiseido (1) Shoes (1) Skin & Lab (1) Skincare Makeup (1) Smart Shopping (1) Snorkle (1) Soap Bar (1) Some Kind of Gorgeous (1) Steve madden (1) Style (1) Sulwhasoo (1) SunBeam (1) Sunblock (1) Superfruit (1) TV series (1) The Face Shop (1) The Mentalist (1) Tiger Island (1) Tokopedia (1) Toner (1) Trick (1) Tricks (1) Ultima II (1) Unboxing (1) Under Arm (1) Under eye (1) Vampy look (1) Vanity Trove (1) Victoria's Secret (1) Vitacreme (1) Vlogger (1) Vloggerr (1) Wax Treatment (1) Waxhaus (1) Waxing (1) Website (1) Wedding (1) Whitening (1) Woman (1) babyskin (1) beauty product (1) bioderma (1) cc cream (1) cleansing balm (1) clozette review (1) clozetteid (1) coconut (1) coldpress (1) coldpressid (1) concealer (1) dailyjuuice (1) day to night (1) finance (1) financial planning (1) fit (1) food (1) foundation faker (1) fruit (1) gizi super cream (1) gradient lip (1) halal (1) hayoo (1) heimish (1) herbal (1) influencer (1) introduction (1) jakarta clinic (1) japan (1) korean style (1) lip tint (1) lulur (1) marketplace (1) media (1) mengecilkan betis (1) mini (1) natural look (1) nivea (1) olay (1) ombre lipstick (1) organic (1) personal (1) photo facial (1) primer (1) radio frequency (1) rencana keuangan (1) shower (1) sunglass (1) the balm (1) zap (1)
 

SHOP HERE